DIY Sinterklaasslinger

Het sinterklaasfeest komt steeds dichterbij en men kijkt hier met spanning uit naar alle cadeautjes. Morgen mogen we even naar papa’s werk om te kijken wat sinterklaas daar voor ons heeft gebracht.
Leuke bijkomstigheid is dat mama ook op 5 december jarig is. Vandaar dat we nog maar even een slinger gemaakt hebben.


 

 

Als DIY pakket gratis verkrijgbaar op www.cadeautjespost.nl

 

Geplaatst in slingers | Een reactie plaatsen

verjaardagsslinger

Vanaf dat de jongste 1 werd heb ik altijd uitgebreid het huis versierd bij een verjaardag. Geweldig die koppies en die handjes die omhoog gaan als ze s’ochtends vroeg beneden komen. Elke verjaardag komt er weer wat bij en voor elke verjaardag heb ik een slinger zelfgemaakt. Inmiddels kan de slingerdoos hier niet meer dicht. En toch zijn er weer een aantal bijgekomen die vanaf nu ook te koop zijn in de webshop.

 

Geplaatst in slingers | Een reactie plaatsen

creativiteit met bloemen

Vandaag een mooi buitenkansje gehad. Een paar huizen verder gaan ze verbouwen. Bovenop de container lagen een paar hortensiastruiken. Echt te mooi om zomaar weg te doen. Toe ik er langs reed zei ik tegen manlief: ‘die ga ik als we terugkomen halen’. Hij is wel wat gewend van mij en jawel…. toen we weer thuis waren stond hij aan de poortdeur met ….. 1 van de hortensiastruiken die hij uit de container had gehaald. Hieronder een indruk van het resultaat.

Als je zelf ook iets leuks wilt maken, neem dan een paar hortensia takken, doe ze bij elkaar en wikkel er een stukje touw of lint omheen. Staat op heel veel plekjes echt super leuk en ze drogen heel mooi in.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Newborn fotoshoot Lowen

Zo’n prachtig moment om die kleine mensjes voor de lens te hebben. Dit mooie meisje Lowen is inmiddels al 4 maanden en wat een mooi modelletje. Toch al wel een beetje moe, doet ze het heel goed samen met haar lieve mama die bijna de hele fotoshoot voor haar zingt.

Geplaatst in newborn fotoshoot | Een reactie plaatsen

geboorteslinger

Zo lief, zo mooi, zo bijzonder, zo klein, zo teer, zo ……..  Een geboorte is uniek en hopelijk is alles goed gegaan. Na maanden van wachten is je baby eindelijk geboren en kun je gaan genieten van je kleine wondertje. Wat heb ik er zelf van genoten na de geboorte van mijn kinderen. Al die lieve kleine cadeautjes in roze en blauw en natuurlijk ontbraken de beschuit met muisjes niet.

En dan komt de postbode met de eerste kaartjes. Manlief spande een mooi touwtje in de slaapkamer. Het werden uiteindelijk 3 touwtjes. Wat een gezelligheid. Allemaal verschillende kaartjes die weer inspiratie geven voor nieuwe dingen.

Om het nog iets gezelliger en leuker te maken heb ik leuke DIY geboorteslingers ontworpen. Deze kun je laten maken, maar ook zelf maken. Of zelf maken en als cadeautje opsturen. Er zijn veel mogelijkheden en verschillende uitvoeringen en vooral, het is niet te moeilijk.

Geplaatst in slingers | Een reactie plaatsen

nostalgische wenskaarten

Vandaag lekker bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe nostalgische/vintage kaarten. Drie nieuwe ontwerpen gemaakt en ik ben er zelf best tevreden over. Meer vintage kaarten zijn te vinden op www.cadeautjespost.nl

Geplaatst in kaarten | Een reactie plaatsen