creativiteit met bloemen

Vandaag een mooi buitenkansje gehad. Een paar huizen verder gaan ze verbouwen. Bovenop de container lagen een paar hortensiastruiken. Echt te mooi om zomaar weg te doen. Toe ik er langs reed zei ik tegen manlief: ‘die ga ik als we terugkomen halen’. Hij is wel wat gewend van mij en jawel…. toen we weer thuis waren stond hij aan de poortdeur met ….. 1 van de hortensiastruiken die hij uit de container had gehaald. Hieronder een indruk van het resultaat.

Als je zelf ook iets leuks wilt maken, neem dan een paar hortensia takken, doe ze bij elkaar en wikkel er een stukje touw of lint omheen. Staat op heel veel plekjes echt super leuk en ze drogen heel mooi in.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *