geboorteslinger

Zo lief, zo mooi, zo bijzonder, zo klein, zo teer, zo ……..  Een geboorte is uniek en hopelijk is alles goed gegaan. Na maanden van wachten is je baby eindelijk geboren en kun je gaan genieten van je kleine wondertje. Wat heb ik er zelf van genoten na de geboorte van mijn kinderen. Al die lieve kleine cadeautjes in roze en blauw en natuurlijk ontbraken de beschuit met muisjes niet.

En dan komt de postbode met de eerste kaartjes. Manlief spande een mooi touwtje in de slaapkamer. Het werden uiteindelijk 3 touwtjes. Wat een gezelligheid. Allemaal verschillende kaartjes die weer inspiratie geven voor nieuwe dingen.

Om het nog iets gezelliger en leuker te maken heb ik leuke DIY geboorteslingers ontworpen. Deze kun je laten maken, maar ook zelf maken. Of zelf maken en als cadeautje opsturen. Er zijn veel mogelijkheden en verschillende uitvoeringen en vooral, het is niet te moeilijk.

Dit bericht is geplaatst in slingers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *